Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Alstroemeria planten

Alstroemeria Oranje King

€6,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Alstroemeria

Alstroemeria Oranje King is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Alstroemeria Oranje King kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Alstroemeria Oranje King kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Alstroemeria Oranje King voor slechts € 6,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Alstromeria s zijn een van de populairste en meest geliefde snijbloemen ter wereld. Het zijn dankbare en onderhoudsvriendelijke tuinplanten. Geniet van deze mooie en kleurrijke bloemen in uw eigen tuin met Alstroemeria Orange King. Orange King is een bijzonder mooie en zeer populaire oranje gekleurde variëteit. 

Toon alle Alstroemeria planten
Specificaties
sku 4430-J-120600
Levertijd 2D
Kleur Oranje  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Plantmaand maart   april   mei  
Planthoogte
Produkt Vaste planten Snijbloemen   Zomerbloeiers
Potmaat Wortelstok  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Alstroemeria
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Alstroemeria