Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar akelei plant

Akelei - Aquilegia Flabellata Ministar (potplant)

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Aquilegia Flabellata

Akelei - Aquilegia Flabellata Ministar (potplant) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Akelei - Aquilegia Flabellata Ministar (potplant) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Akelei - Aquilegia Flabellata Ministar (potplant) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Akelei - Aquilegia Flabellata Ministar (potplant) voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Akeleien zijn bekende en zeer geliefde cottage garden  planten. Bent u op zoek naar een bijzondere bodembedekker of rotsplant? Dan raden we Akelei Flabellata Ministar aan. Flabellata Ministar heeft fraaie lila gekleurde bloemen met een vleugje wit. Een mooie en frisse  tuinaanwinst dus. Akeleien zijn schitterende bladplanten die prima gedijen in vruchtbare grond in de zon of halfschaduw.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle akelei plant
Specificaties
sku A-0100-10100-B
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Potmaat P9  
Bloeimaand mei   juni   juli  
Kleur Blauw   Paars  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planttype Vaste planten-tuinklaar Aquilegia
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Aquilegia Flabellata