Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Agastache
Uitverkocht

Dropplant (Agastache 'Black Adder')

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Agastache Black Adder

Dropplant (Agastache 'Black Adder') is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dropplant (Agastache 'Black Adder') kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dropplant (Agastache 'Black Adder') kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dropplant (Agastache 'Black Adder') voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Dropplant (Agastache 'Black Adder') is een geliefde en zeer mooie tuinplant. Ze bloeit lang en rijkelijk met prachtige bloemen en geeft charme en kleur aan de tuin. Agastache 'Black Adder' heeft violetgekleurde bloemen die vlinders en bijen aantrekken. De bloemen en aromatische blaadjes van de Dropplant zijn eetbaar en zien er mooi uit verwerkt in salades. 

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
Toon alle Agastache
Specificaties
sku A-0100-10045
Levertijd 4D
Kleur Paars  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planttype Kruiden Vaste planten-tuinklaar
Bloeimaand juli   augustus   september  
Standplaats volle zon  
Potmaat P9  
Planthoogte
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Zomerbloeiers
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Agastache Black Adder