Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Agapanthus
Uitverkocht

Agapanthus Wit

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Agapanthus Africanus

Agapanthus Wit is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Agapanthus Wit kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Agapanthus Wit kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Agapanthus Wit voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Agapanthus is een schitterende tuinplant, langbloeiend en exotisch. Agapanthus is ook een bijzonder mooie kuip- of potplant. Verplant haar pas, wanneer ze uit haar pot barst, omdat Agapanthus planten, net zoals Crinum Lelies en Pioenrozen, niet van verplanten houden en ervan moeten bijkomen. Ze bloeien pas weer zodra ze gevestigd  zijn.
Toon alle Agapanthus
Specificaties
sku 6070-F-97686
Levertijd 2D
Plantmaand maart   april   mei  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Kleur Wit  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Planthoogte 60 cm en groter  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Agapanthus
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Agapanthus Africanus