Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Agapanthus

Agapanthus Alba - Kaapse lelie in Pot

€4,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Agapanthus africanus Albus
Kaapse lelie Alba (Agapanthus) in Pot is een prachtige tuinaanwinst. Alba is een rijkbloeiende soort met lange stengels en bolvormige zuiver witte bloemen. Kaapse lelies zijn ook uitstekende potplanten.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Agapanthus Alba - Kaapse lelie in Pot is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Agapanthus Alba - Kaapse lelie in Pot kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Agapanthus Alba - Kaapse lelie in Pot kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Agapanthus Alba - Kaapse lelie in Pot voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Agapanthus
Specificaties
sku A-0100-10040
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Potmaat P9  
Planthoogte
Produkt Vaste planten   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Planttype Vaste planten-tuinklaar Agapanthus
Standplaats volle zon  
Kleur Wit  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Agapanthus africanus Albus