Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Achillea

Duizendblad Lilac Beauty - Achillea millefolium

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Achillea millefolium

Duizendblad Lilac Beauty - Achillea millefolium is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Duizendblad Lilac Beauty - Achillea millefolium kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Duizendblad Lilac Beauty - Achillea millefolium kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Duizendblad Lilac Beauty - Achillea millefolium voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Duizendblad Lilac Beauty - Achillea millefolium is een prachtige plant met rozegekleurde schermbloemen. Duizendblad is een zeer onderhoudsvriendelijke plant, die rijkelijk bloeit in de volle zon. Het is daarom ook een uitstekende plant voor de rotstuin. Daarnaast levert Achillea mooie snijbloemen. U kunt de bloemschermen ook laten drogen aan de plant. Dan behoudt de plant haar sierwaarde tijdens de wintermaanden. 

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
Toon alle Achillea
Specificaties
sku A-0100-10025
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Planthoogte 40 - 60 cm  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Standplaats volle zon  
Kleur Roze  
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Achillea millefolium