Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Planten
Uitverkocht

Aardbei Ostara

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Fragaria
Uitverkocht
Aardbei 'Ostara' is een doordragend aardbeisoort. De vruchten kunnen geplukt worden van juni tot de eerste vorst. De aardbeien zijn middelgroot, vlezig en hebben een zoete smaak.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Aardbei Ostara is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aardbei Ostara kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aardbei Ostara kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aardbei Ostara voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Planten
Specificaties
sku 6810-F-0171
Levertijd 2D
Produkt Moestuin   Vaste planten   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand maart   april   mei  
Potmaat Wortelstok  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Groenten
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Fragaria