Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Planten
Uitverkocht

Aardbei Korona

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Fragaria
Uitverkocht
Aardbei Korona is een onderhoudsvriendelijk en makkelijk te telen aardbeienplant. Bovendien kunt u genieten van heerlijk zomerfruit. Aardbeienplanten zijn ook uitstekende bodembedekkers en zeer geschikt om in potten te kweken. U kunt aardbeien planten in lichte, vochtige humusrijke grond tussen maart en augustus in half schaduw tot volle zon. April is de beste maand. Voor het beste groeiresultaat en het lekkerste fruit volgt u eenvoudig de groei instructies op de verpakking. Onze groentezaden, bloembollen en tuinplanten zijn altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Gegarandeerd.

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Aardbei Korona is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aardbei Korona kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aardbei Korona kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aardbei Korona voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Planten
Specificaties
sku 6808-J-129260
Levertijd 2D
Kleur Rood  
Standplaats volle zon  
Produkt Moestuin   Vaste planten   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand februari   maart   april   mei   juni  
Bloeimaand mei   juni   juli  
Planttype Groenten
Planthoogte 0 - 10 cm  
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Fragaria