Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Pioenroos

Paeonia Cythera - Pioenroos

€7,99
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Paeonia

Paeonia Cythera - Pioenroos is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Paeonia Cythera - Pioenroos kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Paeonia Cythera - Pioenroos kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Paeonia Cythera - Pioenroos voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Specificaties
sku 4580-J-126518
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Paeonia