Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tijm zaden
-32%

Tijm Zomer

€1,49

Normale prijs: €2,19

Je bespaart 32%

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1000
Latijnse naam Thymus vulgaris

Tijm Zomer is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tijm Zomer kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tijm Zomer kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tijm Zomer voor slechts € 1,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Echte zomertijm bloeit in de volgende jaren in mei en juni met lila of roze, soms witte bloemen. Tijm heeft een verwarmende werking, is zeer aromatisch en ondersteunt de vertering van voedsel. Blaadjes en takjes kunnen meegestoofd worden bij vleesgerechten en meegekookt bij zware groenten. Gedroogd behoudt tijm ook z'n sterke aroma. Wil graag een zonnige, droge en kalkrijke standplaats. Zomertijm is wel vorstgevoelig, dus de plant evt. afdekken in de winter.
Toon alle Tijm zaden
Specificaties
sku SL2185
Levertijd 1D
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand mei   juni   juli  
Planttype Kruiden
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Plantmaand onder Glas Maart Mei April
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 1000
Latijnse naam Thymus vulgaris