Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bladselderij zaden

Snijselderij, Bladselderij, Gewone Snij, Westlandse EKO

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1250
Latijnse naam Apium graveolens

Snijselderij, Bladselderij, Gewone Snij, Westlandse EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Snijselderij, Bladselderij, Gewone Snij, Westlandse EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Snijselderij, Bladselderij, Gewone Snij, Westlandse EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Snijselderij, Bladselderij, Gewone Snij, Westlandse EKO voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Biologisch geteelde zaden. Gewone Snij Westlandse kan onder glas en in de vollegrond worden geteeld. Is grover van blad en steel dan de Amsterdamse donkergroene en is ook wat hoger en grover van plant. Heeft wel een lekker aromatisch blad. Bij het oogsten van het blad, het hart van de plant niet wegsnijden. Snijselderij heeft een pittige smaak en is vooral geschikt voor wintergerechten. Koken schaadt het aroma en breekt de vitaminen af, dus voeg het pas toe op het laatste moment.
Toon alle Bladselderij zaden
Specificaties
sku SL2176
Levertijd 1D
Plantmaand april   mei   juni   juli  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand onder Glas Maart Mei April
Produkt Biologische-Ecologische zaden zaden (Ook)-Voor in huis Zomerbloeiers
Planttype Kruiden
Aantal per verpakking 1250
Latijnse naam Apium graveolens