Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bladselderij zaden

Bladselderij Amsterdamse Donkergroene

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 5000
Latijnse naam Apium graveolens

Bladselderij Amsterdamse Donkergroene is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bladselderij Amsterdamse Donkergroene kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bladselderij Amsterdamse Donkergroene kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bladselderij Amsterdamse Donkergroene voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Amsterdamse donkergroene kan onder glas en in de vollegrond worden geteeld. Is fijner van blad en steel dan de Gewone Snij. Zeer aromatisch en mooi compact van plant. Bij het oogsten van het blad, het hart van de plant niet wegsnijden. Snijselderij heeft een pittige smaak en is vooral geschikt voor wintergerechten. Koken schaadt het aroma en breekt de vitaminen af, dus voeg het pas toe op het laatste moment.
Toon alle Bladselderij zaden
Specificaties
sku SL2170
Levertijd 1D
Plantmaand maart   april   mei   juni   juli  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers
Planttype Groente
Planthoogte 10 - 40 cm  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Aantal per verpakking 5000
Latijnse naam Apium graveolens