Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Salie zaden
-32%

Echte salie, Keukensalie, Fanni EKO

€1,89

Normale prijs: €2,79

Je bespaart 32%

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 65
Latijnse naam Salvia officinalis

Echte salie, Keukensalie, Fanni EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Echte salie, Keukensalie, Fanni EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Echte salie, Keukensalie, Fanni EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Echte salie, Keukensalie, Fanni EKO voor slechts € 1,89 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Biologisch geteelde zaden. Het kruid Salie is populair bij de bijen. Vroeger werd het blad meegekookt in melk. Deze saliemelk werd als geneeskrachtig en rustgevend beschouwd. Salie met mate gebruiken, heeft een nogal sterke smaak. Wordt zowel vers als gedroogd gebruikt in sauzen als bij vleesgerechten. Zaaien onder glas of in de vollegrond op zaaibed. Als de planten voldoende groot zijn uitplanten op een niet te vochtige, licht zonnige plek.
Toon alle Salie zaden
Specificaties
sku SL2166
Levertijd 1D
Plantmaand april   mei   juni  
Plantmaand onder Glas Februari Maart April
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Produkt Biologische-Ecologische zaden zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 65
Latijnse naam Salvia officinalis