Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Salie zaden
Uitverkocht

Salie - Salvia officinalis

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Salvia officinalis
Uitverkocht
Het kruid Salie is populair bij de bijen. Vroeger werd het blad meegekookt in melk. Deze saliemelk werd als geneeskrachtig en rustgevend beschouwd. Salie met mate gebruiken, heeft een nogal sterke smaak. Wordt zowel vers als gedroogd gebruikt in sauzen als bij vleesgerechten. Zaaien onder glas of in de vollegrond op zaaibed. Als de planten voldoende groot zijn uitplanten op een niet te vochtige, licht zonnige plek.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Salie - Salvia officinalis is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Salie - Salvia officinalis kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Salie - Salvia officinalis kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Salie - Salvia officinalis voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Salie zaden
Specificaties
sku SL2165
Levertijd 1D
Plantmaand april   mei   juni  
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Planttype Kruiden
Plantmaand onder Glas Februari Maart April
Kleur Paars  
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Salvia officinalis