Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Peterselie zaden
-32%

Peterselie Moskrul 2 Petrosel. crispum

€1,49

Normale prijs: €2,19

Je bespaart 32%

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1650
Latijnse naam Petroselinum crispum

Peterselie Moskrul 2 Petrosel. crispum is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Peterselie Moskrul 2 Petrosel. crispum kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Peterselie Moskrul 2 Petrosel. crispum kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Peterselie Moskrul 2 Petrosel. crispum voor slechts € 1,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Zowel als smaakversterker, als schotelversiering bekend. Vergeet niet de fines herbes", waarvan peterselie een bestanddeel is. De smaak van peterselie is verfijnd en hartig. Kan het jaar rond, vers geoogst worden. Bij het oogsten van het blad, het hart van de plant niet wegsnijden, zodat er meerdere keren geoogst kan worden. Als de plant in de bloei schiet, verliest peterselie veel van zijn smaak. Zaaien onder glas of in vollegrond op regels. Kiemt vaak langzaam. Grond na het zaaien vochtig en onkruidvrij houden. Uitstekend in potten, bakken etc."
Toon alle Peterselie zaden
Specificaties
sku SL2140
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Februari Maart Mei April Juni Juli
Plantmaand april   mei   juni   juli  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september  
Planttype Kruiden
Aantal per verpakking 1650
Latijnse naam Petroselinum crispum