Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Munt zaden
-32%

Poleimunt Mentha pulegium-kosta

Nu met 32% korting

€2,19 €1,49

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1200
Latijnse naam Mentha pulegium
Het is een heerlijk geurend kruid en heeft door z'n pepermuntachtige geur een insectenwerend vermogen. Zaaien onder glas of direct in de vollegrond, eventueel verspenen en op plaats van bestemming uitplanten. Doet het eveneens goed in potten. Vraagt een licht humeuze, vochtige standplaats.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Poleimunt Mentha pulegium-kosta is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Poleimunt Mentha pulegium-kosta kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Poleimunt Mentha pulegium-kosta kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Poleimunt Mentha pulegium-kosta voor slechts € 1,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Munt zaden
Specificaties
sku SL2135
Levertijd 1D
Produkt Moestuin   zaden   Geurend   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand onder Glas Maart April
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Kleur Paars  
Plantmaand mei   juni   juli   augustus  
Planttype Kruiden
Aantal per verpakking 1200
Latijnse naam Mentha pulegium