Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Munt zaden
-32%

Kruizemunt (Mentha spicata crispa)

€1,89

Normale prijs: €2,79

Je bespaart 32%

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 950
Latijnse naam Mentha spicata crispa

Kruizemunt (Mentha spicata crispa) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Kruizemunt (Mentha spicata crispa) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Kruizemunt (Mentha spicata crispa) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Kruizemunt (Mentha spicata crispa) voor slechts € 1,89 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
s Zomers kan vers, diepgroen blad met een verfijnde muntsmaak worden geplukt. Lekker in salades, soepen, groente- en vleesgerechten. Van verse of gedroogde blaadjes kan men een verfrissende thee zetten. Het is een heerlijk geurend kruid en de bloemen trekken bijen en vlinders aan. Zaaien onder glas of direct in de vollegrond, eventueel verspenen en op plaats van bestemming uitplanten. Vraagt een licht humeuze, vochtige standplaats.
Toon alle Munt zaden
Specificaties
sku SL2136
Levertijd 1D
Plantmaand maart   april   mei   juni   juli   augustus  
Produkt zaden Bijen-Vlinders   Geurend   Zomerbloeiers
Planthoogte 10 - 40 cm  
Standplaats volle zon  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Planttype Kruiden
Aantal per verpakking 950
Latijnse naam Mentha spicata crispa