Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Mosterdzaden
Uitverkocht

Mizuna Groen - Xotica Collection

€2,59
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 4000
Latijnse naam Brassica juncea
Uitverkocht
Mizuna of Xiu cai (Brassica rapa subsp. Nipposinica var. japonica). Mizuna komt oorspronkelijk uit China waar het bekend staat als Xiu cai. Het vormt een rozet van lange getande bladeren, die pikant van smaak zijn. Geschikt voor in de salade, als garnering van vleesschotels en ook om te roerbakken. Zaaien in de volle grond van half april tot eind augustus. Uitplanten op 25x40 cm. U kunt na 6-8 weken oogsten. Snij het blad vlak boven de grond af.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Mizuna Groen - Xotica Collection is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Mizuna Groen - Xotica Collection kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Mizuna Groen - Xotica Collection kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Mizuna Groen - Xotica Collection voor slechts € 2,59 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Mosterdzaden
Specificaties
sku XX-080434
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Standplaats volle zon  
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers  
Planttype Kruiden
Aantal per verpakking 4000
Latijnse naam Brassica juncea