Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Mosterdzaden
Uitverkocht

Komatsuna Mustard Spinach - Xotica Collection

€2,59
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 180
Latijnse naam Brassica campsetris L. var. rapa

Komatsuna Mustard Spinach - Xotica Collection is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Komatsuna Mustard Spinach - Xotica Collection kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Komatsuna Mustard Spinach - Xotica Collection kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Komatsuna Mustard Spinach - Xotica Collection voor slechts € 2,59 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Komatsuna of Mosterdspinazie (Brassica campsetris L. var. rapa). Een snelgroeiende losse bladkool, met een frisse mosterdsmaak en rijk aan calcium. Zaaien in de volle grond van begin mei tot begin september. Uitdunnen op 25x10 cm voor het verkrijgen van een forse plant om te roerbakken en op 25/5 cm als u de komatsuna in een jong stadium wilt oogsten, voor gebruik in een salade of als spinazie.
Toon alle Mosterdzaden
Specificaties
sku XX-080423
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planttype Kruiden Groente Groentenzaden
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 180
Latijnse naam Brassica campsetris L. var. rapa