Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Mosterdzaden
Uitverkocht

Bio Mosterd Red Giant

€2,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Brassica juncea

Bio Mosterd Red Giant is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bio Mosterd Red Giant kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bio Mosterd Red Giant kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bio Mosterd Red Giant voor slechts € 2,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Vanaf half maart tot begin juni in regeltjes en in de regel eventueel iets uitdunnen. Vormt een losse krop met mooi rood-groen blad, hoe groter de krop, des te pittiger de smaak. Erg veelzijdig in gebruik! Je kan het koken, roerbakken, maar ook rauw eten. Lekker als baby-leaf in een salade.
Toon alle Mosterdzaden
Specificaties
sku XX-93861
Levertijd 1D
Bloeimaand juni   juli  
Produkt Moestuin Biologische-Ecologische zaden zaden
Planttype Kruiden Groente Groentenzaden Groenten
Planthoogte 40 - 60 cm  
Plantmaand mei   juni  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Brassica juncea