Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Limoengras

Citroengras Oostindische - Xotica Collection

€2,99 (Incl BTW €0,25)
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 500
Latijnse naam Cymbopogan flexuosus

Citroengras Oostindische - Xotica Collection is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Citroengras Oostindische - Xotica Collection kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Citroengras Oostindische - Xotica Collection kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Citroengras Oostindische - Xotica Collection voor slechts € 2,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Citroengras - Xotica Collection. Deze warmteminnende plant is niet vorstbestendig. Daarom is het praktischer om citroengras in potten te kweken. Minimum bewaartemperatuur is 10°C. Vanaf februari t/m augustus binnen op te kweken, bij min. 20°C, in een zaaibakje en verspenen in stekpotjes. Voldoende zaad voor 2 m².
Toon alle Limoengras
Specificaties
sku XX-080402
Levertijd 1D
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september   oktober  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers Grassen/kruiden
Plantmaand februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus  
Standplaats volle zon  
Planthoogte 60 cm en groter  
Aantal per verpakking 500
Latijnse naam Cymbopogan flexuosus