Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Limoengras

Citroengras Oostindische - Xotica Collection

€2,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 500
Latijnse naam Cymbopogan flexuosus

Citroengras Oostindische - Xotica Collection is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Citroengras Oostindische - Xotica Collection kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Citroengras Oostindische - Xotica Collection kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Citroengras Oostindische - Xotica Collection voor slechts € 2,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Citroengras - Xotica Collection. Deze warmteminnende plant is niet vorstbestendig. Daarom is het praktischer om citroengras in potten te kweken. Minimum bewaartemperatuur is 10°C. Vanaf februari t/m augustus binnen op te kweken, bij min. 20°C, in een zaaibakje en verspenen in stekpotjes. Voldoende zaad voor 2 m².
Toon alle Limoengras
Specificaties
sku XX-080402
Levertijd 1D
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september   oktober  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus  
Planttype Kruiden Groente Groentenzaden
Standplaats volle zon  
Planthoogte
Aantal per verpakking 500
Latijnse naam Cymbopogan flexuosus