Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Kruiden Planten
-27%

Origanum Herrenhausen - Marjolein (Sixpack)

€15,99

Normale prijs: €21,99

Je bespaart 27%

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Origanum Laevigatum

Origanum Herrenhausen - Marjolein (Sixpack) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Origanum Herrenhausen - Marjolein (Sixpack) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Origanum Herrenhausen - Marjolein (Sixpack) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Origanum Herrenhausen - Marjolein (Sixpack) voor slechts € 15,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Origanum laevigatum Herrenhausen, beter bekend als Marjolein of Siermarjolein, is een sterke plant voor in de plantenborder of kruidentuin. Deze plant bloeit uitbundig met paarsroze bloemen van juli tot september. De plant trekt veel hommels, bijen en vlinders aan en is goed in de keuken te gebruiken. De bloemen zijn geschikt als snij- en droogbloem. Marjolein is winterhard en wordt ongeveer 50 cm hoog. Sixpack.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Kruiden Planten
Specificaties
sku A-1500-10790-6
Levertijd 4D
Bloeimaand juli   augustus  
Produkt Moestuin Vaste planten Bijen-Vlinders   Geurend   Zomerbloeiers
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planttype Kruiden Vaste planten-tuinklaar
Kleur Paars   Roze  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Origanum Laevigatum