Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Kruiden Planten
Uitverkocht

Lavas Maggiplant - Maggikruid (Potplant)

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Levisticum officinale
Uitverkocht
Lavas (Levisticum officinale), oftewel de Maggiplant, is een heerlijke kruid dat u in vele gerechten kunt verwerken. Plant uw Maggiplanten direct na aankoop op een beschutte plek in uw tuin. De plant verlangt zeer voedzame grond en heeft veel water nodig. Maggikruid is ook zeer geschikt als pot of kuipplant en heeft verder weinig verzorging nodig. Vanaf het tweede jaar na aanplant kunt u naar hartenlust oogsten.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Lavas Maggiplant - Maggikruid (Potplant) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lavas Maggiplant - Maggikruid (Potplant) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lavas Maggiplant - Maggikruid (Potplant) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lavas Maggiplant - Maggikruid (Potplant) voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Kruiden Planten
Specificaties
sku A-1200-10610
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten   (Ook)-Voor in huis   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Planttype Groentenzaden Groenten
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Planthoogte
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Levisticum officinale