Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Dille zaden
-32%

Dille Bouquet

€1,49

Normale prijs: €2,19

Je bespaart 32%

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 630
Latijnse naam Anethum graveolens

Dille Bouquet is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dille Bouquet kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dille Bouquet kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dille Bouquet voor slechts € 1,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Volgens de bekende botanicus Dodonaeus kan "het saedt den hick doen ophouden, alleen door sijnen reuck". De plant heeft geveerd en breekbaar blad. De groengele schermvormige bloemen zijn zeer geliefd en schitteren in vele bloemstukken. Het vers gesneden blad ruikt heerlijk en past perfect bij visgerechten. Gedroogde zaden onmisbaar bij het inmaken. Zaaien in de vollegrond op regels. Na opkomst uitdunnen.
Toon alle Dille zaden
Specificaties
sku SL2065
Levertijd 1D
Plantmaand april   mei   juni   juli  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Planttype Kruiden
Aantal per verpakking 630
Latijnse naam Anethum graveolens