Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Citroenmelisse zaden
Uitverkocht

Citroenmelisse Citro Quick

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 150
Latijnse naam Melissa officinalis

Citroenmelisse Citro Quick is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Citroenmelisse Citro Quick kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Citroenmelisse Citro Quick kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Citroenmelisse Citro Quick voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Citroenmelisse werd medicinaal al tweeduizend jaar geleden door de Grieken gebruikt en is vernoemd naar de honingbij (Melissa in het Grieks). Een echte bijenplant, waarbij het blad bij kneuzing een zacht citroenachtige geur afgeeft en ook de smaak op citroen lijkt. Heerlijk in thee en o.a. vis en salades. Bij voorkeur vers blad gebruiken. Zaaien onder glas of in de vollegrond op zaaibed, verspenen en later uitplanten. Doet het uitstekend in potten of kuipen.
Toon alle Citroenmelisse zaden
Specificaties
sku SL2060
Levertijd 1D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Plantmaand onder Glas Maart Mei April
Produkt Moestuin zaden Bijen-Vlinders   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand maart   april   mei   juli   augustus   september  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Planttype Kruiden
Aantal per verpakking 150
Latijnse naam Melissa officinalis