Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Anijs zaden
Uitverkocht

Anijsplant EKO - Pimpinella Anisum

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 300
Latijnse naam Pimpinella anisum
Uitverkocht
Anijsplant EKO - Pimpinella Anisum. Biologisch geteelde zaden. De zoet geurende zaadjes worden vooral gebruikt voor inmaak van bijvoorbeeld augurken en zilveruitjes of voor het maken van likeur, de Anisette . Vers gehakte blaadjes doen het goed bij vis, varkens- en lamsvlees, groenteschotels en zelfs in slaatjes. Zaai de anijs zaden in de volle grond op regels, dun ze uit en oogst na de bloei als de vruchtjes grijsgroen van kleur zijn. Dan drogen en de zaden eruit slaan. Sluis Garden zaden.

Biologisch geteelde zaden * Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode, welke is vastgelegd en gecontroleerd door de stichting SKAL  nummer 026035 / NL-BIO-01
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Anijsplant EKO - Pimpinella Anisum is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Anijsplant EKO - Pimpinella Anisum kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Anijsplant EKO - Pimpinella Anisum kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Anijsplant EKO - Pimpinella Anisum voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Anijs zaden
Specificaties
sku SL2001
Levertijd 1D
Plantmaand maart   april   mei   juni   juli  
Kleur Wit  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei Juni
Planttype Kruiden Groente Bloemen Groentenzaden
Planthoogte 40 - 60 cm  
Produkt Huis-Tuin-Keuken Moestuin   Biologische-Ecologische zaden zaden   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Aantal per verpakking 300
Latijnse naam Pimpinella anisum