Schaf nu uw krokus bollen aan en laat de lente maar komen!

1242324519Crocus_tommasinianus_roseus_bloem.jpgGeen mooiere voorbode van de lente dan een tuiltje krokussen wat aan het einde van de winter vrolijk uit de grond omhoog komt om uw tuin weer wat kleur te geven. Plant uw krokus bollen in het najaar en laat de natuur zijn werk maar doen! Krokusbollen zijn sterke bloembollen die wel tegen een stootje kunnen. De hele herfst en winter sluimeren ze rustig in de grond totdat het prille lentezonnetje ze weer komt wekken. Kijkt u eens in onze webshop, waar wij diverse soorten en kleuren krokus bollen aanbieden. Ook voor vele andere bloembolsoorten, tuinplanten en tuinzaden kunt u bij ons terecht! 

Online krokus bollen bestellen, wel zo gemakkelijk

Uw krokus bollen kopen in onze webshop biedt u het voordeel dat u niet meer naar het tuincentrum of de kwekerij hoeft te rijden. Dat scheelt u tijd en brandstof! U vindt op tuincentrumkoeman.nl een uitgebreid assortiment, waar altijd wel de soort van uw keuze bij is. Wij bieden al onze producten tegen groothandelsprijzen aan en verzenden doen wij zonder verzendkosten te rekenen. Kijk ook eens naar onze andere voorjaarsbollen zoals de tulpenbollen en narcissenbollen. Leuk om uw krokus bollen mee af te wisselen en ook zij zorgen voor de prachtigste kleuren in uw tuin. En na de voorjaarsbollen zijn de zomerbollen aan de beurt, waaronder de gladiolenbollen, dahliabollen en amaryllisbollen. Allemaal brengen zij schitterende bloemen voort waar u lang van zult genieten.  
U komt toch voortaan ook uw narcissen, tulpen- en krokus bollen bij ons te bestellen?

Ook geschenkverpakkingen krokus bollen, voor het fleurigste cadeau!

U vindt in onze webshop diverse grootverpakkingen, gemengde verpakkingen en geschenkverpakkingen krokus bollen. Datzelfde geldt voor vele andere bloemsoorten, waaronder uiteraard de populaire hyacint, begonia en lelie. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze bestseller Blauwe Voorjaarsbox, boordevol bollen van verschillende bloemsoorten, met als overeenkomst dezelfde prachtige blauwe kleur en uiteraard dezelfde bloeitijd. Al nieuwsgierig? Kijk dan voor al uw krokus bollen en andere bloembollen snel verder op Tuincentrum Koeman!

Voor de grootste variëteit krokus bollen gaat u naar Tuincentrum Koeman

Buy crocus bulbs online at Koeman Garden Centre

Krokusse kaufen? Bestel Krokuszwiebeln einfach online

Acheter des bulbes de crocus en ligne sur Jardinerie Koeman

Tuincentrum Koeman review Rating: 4.3 out of 5 based on 426 reviews.