Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Kerst

Kerstboomverlichting met afstandsbediening LED

€26,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Kerstboomverlichting met afstandsbediening LED is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Kerstboomverlichting met afstandsbediening LED kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Kerstboomverlichting met afstandsbediening LED kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Kerstboomverlichting met afstandsbediening LED voor slechts € 26,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Sfeervolle kerstverlichting voor de kerstboom, kunststof kerstfiguren en kerstdorpen met verlichting en kerstverlichting op batterijen kunnen ons huis een betoverende kerstsfeer geven. Met deze kerstverlichting op batterijen kunt u ook op plaatsen zonder stopcontact een gezellige kerstsfeer creëren. Deze verlichting is heel energie zuinig door de led lampjes, daardoor gaan ze heel lang mee! Deze set wordt geleverd met batterijen, afstandbediening en heeft 10 stuks led verlichting (kaars).

Let op: alleen voor gebruik binnenshuis!
Toon alle Kerst
Specificaties
sku BJ-13813
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Geschenken (Ook)-Voor in huis
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable