Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Kerst
Uitverkocht

Kerstboomstandaard Start 1

€26,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Uitverkocht
Met deze revolutionaire vinding staat uw kerstboom binnen 5 seconden zo vast als een huis. Of de boom nu een dikke, dunne, schuin afgezaagde of ruwe stam heeft, met 3 simpele trappen op het spanpedaal wordt de boom kinderlijk eenvoudig opgezet.
Kerstboomstandaard met voetpedaal, veiligheidsvergrendeling en TUV gekeurd.
  • Voor kerstbomen tot 2 meter
  • Met waterreservoir van 2 liter
  • Stabiele voet van 4,2 kg
  • Snel en gemakkelijk
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Kerstboomstandaard Start 1 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Kerstboomstandaard Start 1 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Kerstboomstandaard Start 1 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Kerstboomstandaard Start 1 voor slechts € 26,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Kerst
Specificaties
sku BJ-S200
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Geschenken (Ook)-Voor in huis  
Aantal per verpakking 1