Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Wortel zaden
Uitverkocht

Wortel Sugarsnax 54 F1

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 300
Latijnse naam Daucus carota

Wortel Sugarsnax 54 F1 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Wortel Sugarsnax 54 F1 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Wortel Sugarsnax 54 F1 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Wortel Sugarsnax 54 F1 voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een zeer lange slanke zomerwortel van het type Imperator, die ook geschikt is voor de wat zwaardere grond. Geeft glanzend oranje wortels van ca. 25 cm met een zeer zoete smaak en zeer hoog caroteengehalte. Dun zaaien op regels en na opkomst niet uitdunnen. Zorg voor een diep bewerkte grond, zodat de wortel ongestoord kan groeien. Normaal bemesten en absoluut geen verse stalmest gebruiken. Eventueel afdekken om de schade door de wortelvlieg te voorkomen.
Toon alle Wortel zaden
Specificaties
sku SL0476
Levertijd 1D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober   november  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Planttype Groente
Kleur Oranje  
Aantal per verpakking 300
Latijnse naam Daucus carota