Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Wortel zaden

Wortel Nantes 2 Topfix

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 2750
Latijnse naam Daucus carota
Een lange en stevige zomerwortel, die ook geschikt is voor de wat zwaardere grond. Goed en redelijk lang bewaarbaar. Geeft glanzend oranje wortels van ca. 22 cm met een prettig zoete smaak. Dun zaaien op regels en na opkomst niet uitdunnen. Zorg voor een diep bewerkte grond, zodat de wortel ongestoord kan groeien. Normaal bemesten en absoluut geen verse stalmest gebruiken. Eventueel afdekken om de schade door de wortelvlieg te voorkomen. Uien of prei tussen de regels planten helpt ook.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Wortel Nantes 2 Topfix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Wortel Nantes 2 Topfix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Wortel Nantes 2 Topfix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Wortel Nantes 2 Topfix voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Wortel zaden
Specificaties
sku SL0475
Levertijd 1D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Planttype Groente
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Kleur Oranje  
Aantal per verpakking 2750
Latijnse naam Daucus carota