Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Wortel zaden
Uitverkocht

Wortel Betasweet Purple Elite F1

€4,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 400
Latijnse naam Daucus carota
Uitverkocht
Stevige wortel (18 cm) met een dieppaarse kleur aan de buitenkant en mooi oranje vlees aan de binnenzijde, waardoor de anthocyanen goed bewaard blijven. Anthocyanen helpen mee om agressieve moleculen in het lichaam onschadelijk te maken en daarmee een preventieve werking te hebben tegen kanker en harten vaatziekten. Dun zaaien op regels en na opkomst niet uitdunnen. Zorg voor een diep bewerkte grond. Normaal bemesten en absoluut geen verse stalmest gebruiken. De kleur verdwijnt wel grotendeels tijdens het koken.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Wortel Betasweet Purple Elite F1 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Wortel Betasweet Purple Elite F1 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Wortel Betasweet Purple Elite F1 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Wortel Betasweet Purple Elite F1 voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Wortel zaden
Specificaties
sku SL0481
Levertijd 1D
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober   november  
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Planttype Groente Groentenzaden Groenten
Kleur Paars  
Aantal per verpakking 400
Latijnse naam Daucus carota