Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Witte Kool zaden

Witte kool Roem van Enkhuizen 3 EKO

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Brassica oleracea
Biologisch geteelde zaden. Witte kool Roem van Enkhuizen 3 is vooral geschikt voor de productie van zuurkool. Het is een vrij snelgroeiend gewas dat  flinke zware kolen vormt, is wel licht barstgevoelig, maar zit weer boordevol mineralen en vitamine B en C. Voorzaaien op potjes en dan uitplanten in een goed bewerkte en licht bemeste grond. Goed vochtig houden en plantjes beschermen tegen koolvlieg d.m.v. anti-insectengaas. Jaarlijks op een andere plaats telen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Witte kool Roem van Enkhuizen 3 EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Witte kool Roem van Enkhuizen 3 EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Witte kool Roem van Enkhuizen 3 EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Witte kool Roem van Enkhuizen 3 EKO voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Witte Kool zaden
Specificaties
sku SL0347
Levertijd 1D
Produkt Moestuin   Biologische-Ecologische zaden zaden   Zomerbloeiers  
Plantmaand onder Glas Februari Maart
Plantmaand maart   april   mei  
Bloeimaand augustus   september   oktober  
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Brassica oleracea