Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Witte Kool zaden

Spitskool Filderkraut

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 110
Latijnse naam Brassica oleracea

Spitskool Filderkraut is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Spitskool Filderkraut kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Spitskool Filderkraut kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Spitskool Filderkraut voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Van oorsprong uit Duitsland. Geeft zware, zeer spitse kolen met een gewicht tot wel 5 kg. Mooie vaste kroppen met een fijne structuur, vol smaak en heerlijk mals. Spitskool zit bovendien vol met mineralen en vitamine B en C. Zaaien onder glas of buiten op perspotten van 5 cm. Uitplanten in april tot juni in een goed bewerkte en licht bemeste grond uitplanten. Tijdig oogsten, voordat de kool barst. Jaarlijks op een andere plaats telen. De jonge plantjes beschermen tegen koolvlieg d.m.v. anti-insectengaas.
Toon alle Witte Kool zaden
Specificaties
sku SL0335
Levertijd 1D
Plantmaand april   mei   juni  
Produkt Moestuin zaden
Planttype Groente
Aantal per verpakking 110
Latijnse naam Brassica oleracea