Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Vergeten groenten & bloemen

Tomaat Wendy F1

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 35
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum

Tomaat Wendy F1 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tomaat Wendy F1 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tomaat Wendy F1 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tomaat Wendy F1 voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Wendy F1 is een zelftoppende/struikvormige hybride tomaat. Een heerlijke tomaat voor het vers verwerken in salades en vooral geschikt voor het maken van pasta's. De ca. 10 cm lange donkerrode vruchten hebben een gewicht van ca. 75 gram. Wendy F1 doet het goed onder verschillende weersomstandigheden, maar teelt in kas heeft de voorkeur. Geeft een grote oogst en is goed resistent tegen ziekten.
Toon alle Vergeten groenten & bloemen
Specificaties
sku SL0845
Levertijd 1D
Kleur Rood  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Produkt Moestuin zaden (Ook)-Voor in huis Zomerbloeiers
Planthoogte
Plantmaand maart   april   mei  
Planttype Groentenzaden Groenten
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 35
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum