Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Vergeten groenten & bloemen

Tomaat Romello F1

€4,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum

Tomaat Romello F1 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tomaat Romello F1 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tomaat Romello F1 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tomaat Romello F1 voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
AAS-winner. Romello F1 is de 1e pruimtomaat op pot met een meeldauw resistentie. De plant heeft een hoogte van ca. 30 cm en 50 cm breed. Perfect in potten en hanging baskets. Produceert enorme aantallen kleine pruim-vruchten met een gewicht van 17 gram en een 9%-10% Brix (suikergehalte). Oogst tot aan de vorst is goed mogelijk door z'n uitstekende eigenschappen tegen kou.
Toon alle Vergeten groenten & bloemen
Specificaties
sku SL0870
Levertijd 1D
Planttype Groentenzaden Groenten
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober   november  
Plantmaand maart   april   mei  
Produkt Moestuin zaden (Ook)-Voor in huis Zomerbloeiers
Standplaats volle zon  
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum