Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Vergeten groenten & bloemen

Tomaat Black Russian

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 60
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum

Tomaat Black Russian is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tomaat Black Russian kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tomaat Black Russian kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tomaat Black Russian voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Black Russian is een vrij compacte plant, die na ongeveer 75 dagen ca. 100 gram grote vruchten produceert. De donker mahonierode vruchten zijn niet alleen zeer apart, maar ook nog eens bijzonder qua smaak, namelijk zoet/zuur met een wat pittig aroma. Het zou me niet verbazen als de antioxidatieve eigenschappen van dit ras op een wat hoger niveau liggen dan die bij de minder donkerhuidige rassen. Zorg dat de plant een krachtig en gezond gewas heeft, alvorens te verplanten. Niet te vaak dieven om voldoende vruchtvorming toe te staan. Teelt in de kas geeft de beste resultaten.
Toon alle Vergeten groenten & bloemen
Specificaties
sku SL0825
Levertijd 1D
Standplaats volle zon  
Planthoogte
Plantmaand maart   april   mei  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Produkt Moestuin zaden (Ook)-Voor in huis Zomerbloeiers
Planttype Groentenzaden Groenten
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 60
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum