Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Vergeten groenten & bloemen
Uitverkocht

Tomaat Lemon Tree

€1,89

Normale prijs: €2,49

Je bespaart 24%

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum

Tomaat Lemon Tree is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tomaat Lemon Tree kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tomaat Lemon Tree kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tomaat Lemon Tree voor slechts € 1,89 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Lemon Tree is de perfecte naam voor dit soort. Leuke ca. 6 cm grote helder gele vruchten, die zowel qua kleur als qua vorm overeenkomen met een citroen of limoen. De vruchten zijn stevig, net als een pastatomaat en zijn dus ook prima te conserveren voor de ketchup, als sap of saus. De flink uitgroeiende planten produceren binnen 80 dagen na zaai een enorme hoeveelheid aan vruchten met een prettige, lichte en prettige smaak. Een bijzonder goede keukentomaat. Teelt in de kas geeft de beste resultaten. Een echte pomo d'oro ofwel gouden appel.
Toon alle Vergeten groenten & bloemen
Specificaties
sku SL0830
Levertijd 1D
Produkt Moestuin zaden (Ook)-Voor in huis Zomerbloeiers
Planthoogte
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Standplaats volle zon  
Plantmaand maart   april   mei  
Planttype Groentenzaden Groenten
Kleur Geel  
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum