Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Vergeten groenten & bloemen

Tomaat Indigo Rose

€4,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum

Tomaat Indigo Rose is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tomaat Indigo Rose kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tomaat Indigo Rose kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tomaat Indigo Rose voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Indigo Rose is in vroeg stadia zo zwart als een aubergine en door de latere verkleuring zeer fraai in uw salade. De vruchten van ca. 35 gram zijn oogstbaar als de vruchten van blauw-paars verkleuren naar een fraai glanzend paars-roze. De smaak is dan echt op zijn best en heerlijk in balans qua zoet en zuur. Indigo Rose bevat van nature heel veel antioxidanten en is dan ook een zeer gezonde tomaat.
Toon alle Vergeten groenten & bloemen
Specificaties
sku SL0860
Levertijd 1D
Plantmaand maart   april   mei  
Kleur Bruinrood   Rood  
Produkt Moestuin zaden (Ook)-Voor in huis Zomerbloeiers
Planttype Groentenzaden Groenten
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Planthoogte 60 cm en groter  
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum