Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Vergeten groenten & bloemen
Uitverkocht

Tomaat Chocolate Cherry

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 40
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum

Tomaat Chocolate Cherry is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tomaat Chocolate Cherry kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tomaat Chocolate Cherry kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tomaat Chocolate Cherry voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Chocolate Cherry is een zeer betrouwbare en smaakvolle tomaat. Mooie donkere chocoladekleurige vruchten met werkelijk heerlijk sappig donkerrood vruchtvlees. Geeft een langdurige en overvloedige oogst van mooi kleine vruchten die niet snel openbarsten. Oogst tot ver in het najaar. Teelt buiten op warme windstille plek is mogelijk. Teelt in de kas, aan draad, geeft de beste resultaten.
Toon alle Vergeten groenten & bloemen
Specificaties
sku SL0850
Levertijd 1D
Planthoogte 60 cm en groter  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Produkt Moestuin zaden (Ook)-Voor in huis Zomerbloeiers
Planttype Groentenzaden Groenten
Plantmaand maart   april   mei  
Standplaats volle zon  
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 40
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum