Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Vergeten groenten & bloemen

Snijsla Aziatische Mix

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 2300
Latijnse naam Lactuca Sativa

Snijsla Aziatische Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Snijsla Aziatische Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Snijsla Aziatische Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Snijsla Aziatische Mix voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Mooi samengesteld mengsel van diverse oosterse groenten, zoals Mizuna,Tatsoi, Bladmosterd en Perilla. Gemakkelijk te zaaien en te oogsten. Bij de 1e oogst de blaadjes niet te diep afsnijden om zodoende het mengsel weer te laten doorgroeien voor een 2e oogst. De smaak van uw oogst is heerlijk pikant met een zachte nasmaak.
Toon alle Vergeten groenten & bloemen
Specificaties
sku SL0188
Levertijd 1D
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september   oktober  
Standplaats volle zon  
Plantmaand februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planttype Groente Groentenzaden
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 2300
Latijnse naam Lactuca Sativa