Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Vergeten groenten & bloemen

Komkommer Snack Hopeline F1

€4,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 8
Latijnse naam Cucumis sativus

Komkommer Snack Hopeline F1 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Komkommer Snack Hopeline F1 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Komkommer Snack Hopeline F1 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Komkommer Snack Hopeline F1 voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Tuinderskwaliteit. Een geweldige Aziatische snackkomkommer met vruchten van maar 8-10 cm lang. Lekker knapperig en zeer smaakvol door het special vruchtvlees. Zeer resistant tegen meeldauw. Ook uitermate geschikt voor teelt in hanging basket of grote pot. Met recht een Mini-Mini komkommer.
Toon alle Vergeten groenten & bloemen
Specificaties
sku SL0661
Levertijd 1D
Planthoogte
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Standplaats volle zon  
Plantmaand april   mei   juni   juli  
Produkt Moestuin zaden (Ook)-Voor in huis Zomerbloeiers
Planttype Groentenzaden Groenten
Aantal per verpakking 8
Latijnse naam Cucumis sativus