Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Vergeten groenten & bloemen

Tomaat Pink Brandywine

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 45
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum
Brandywine is een beroemd en historisch ras van de wederdopers uit 1885 en is vernoemd naar de Brandywine-rivier in Pennsylvania. De vruchten zijn na ca. 80 dagen klaar voor de oogst als ze oranjegroen zijn en rijpen na tot een, niet alledaagse, rozerode kleur. Een vlees-tomaat van wel 300-400 gram met een verrukkelijke, nog echt ouderwetse tomatensmaak!! Teelt in de kas geeft de beste resultaten en is verder gelijk aan die van de andere tomaten-rassen. Tijdig blad plukken en dieven om ziekten te voorkomen. Met de Pink Brandywine kweekt u een iets heel bijzonders en met name de uitmuntende smaak zal u niet meer vergeten !!
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tomaat Pink Brandywine is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tomaat Pink Brandywine kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tomaat Pink Brandywine kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tomaat Pink Brandywine voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Vergeten groenten & bloemen
Specificaties
sku SL0815
Levertijd 1D
Planttype Groente Groentenzaden
Produkt Moestuin   zaden   (Ook)-Voor in huis   Zomerbloeiers  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand maart   april   mei  
Kleur Rood  
Standplaats volle zon  
Planthoogte
Aantal per verpakking 45
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum