Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Vergeten groenten & bloemen
Uitverkocht

Sla Little Gem - Vailan

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 200
Latijnse naam Lactuca Sativa
Uitverkocht
Vailan is een echte Little Gem, maar door vele jaren selectiewerk nu met een zeer goede vorst resistentie. Vandaar de naam Winter Gem. Hierdoor is het nu mogelijk om Vailan ook in de winter in een koude kas te zaaien en te oogsten. Buiten deze periode kan u zaaien in de vollegrond voor oogst in voor- en najaar. Vailan heeft een mooi compact hart met een heerlijk zoete smaak. Goed resistent tegen diverse ziektes.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Sla Little Gem - Vailan is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Sla Little Gem - Vailan kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Sla Little Gem - Vailan kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Sla Little Gem - Vailan voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Vergeten groenten & bloemen
Specificaties
sku SL0167
Levertijd 1D
Plantmaand januari   februari   maart   april   september   oktober   november   december  
Planttype Groente Groentenzaden
Produkt Moestuin   zaden   (Ook)-Voor in huis   Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 10 - 40 cm  
Bloeimaand januari   februari   maart   april   mei   juni   oktober   november   december  
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 200
Latijnse naam Lactuca Sativa