Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Uien zaden

Ui Barletta (St. Jans)

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 550
Latijnse naam Allium cepa
Kleine, witte zilveruitjes, ook wel inmaakuitjes genoemd. Dun zaaien direkt in de vollegrond op regels (regelafstand 25 cm en plantafstand 5 cm) en het zaad goed afdekken. Ui is een echte donkerkiemer. De grond continu vochtig houden. Na opkomst niet al teveel uitdunnen. De grond licht bemesten, bij voorkeur met kompost. Oogsten al in de vroege zomer als het blad strijkt.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Ui Barletta (St. Jans) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Ui Barletta (St. Jans) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Ui Barletta (St. Jans) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Ui Barletta (St. Jans) voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Uien zaden
Specificaties
sku SL0540
Levertijd 1D
Planttype Groente
Produkt Moestuin   zaden  
Kleur Wit  
Aantal per verpakking 550
Latijnse naam Allium cepa