Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tuinbonen zaden
Uitverkocht

Tuinboon Driemaal Wit Listra

€3,49 (Incl BTW €0,29)
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 40
Latijnse naam Phaseolus vulgaris

Tuinboon Driemaal Wit Listra is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tuinboon Driemaal Wit Listra kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tuinboon Driemaal Wit Listra kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tuinboon Driemaal Wit Listra voor slechts € 3,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Verbeterde Driemaal Wit met een zeer gelijkmatig zetting. Gezonde plant, witzadig, witbloeiend en blankblijvend na het koken. Jonge tuinbonen smaken het lekkerst. Bij vorming van de onderste peulen, de top uit de plant breken om luisaantasting te beperken. Voorzaaien onder glas in potjes voor een vroege oogst. In de vollegrond zaaien voor latere oogst op regels van 40 cm met om de 10 cm een boon. Planten zijn goed bestand tegen kou. Het is een stamboon, dus ondersteuning is niet nodig.
Toon alle Tuinbonen zaden
Specificaties
sku SL3230
Levertijd 1D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Plantmaand februari   maart   april   mei  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Wit  
Aantal per verpakking 40
Latijnse naam Phaseolus vulgaris