Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tomaten zaden
Uitverkocht

Tomaat Micro Cherry

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 12
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum
Uitverkocht
Tomaat Micro Cherry is een bijzonder productief soort voor de teelt in de hanging basket, grote hoge potten of als grote struiktomaat. Geeft een overvloed aan heerlijk zoete pluktomaatjes. Dieven is niet echt meer nodig. Ideaal voor op uw terras of patio en bij voorkeur op een warme en windstille plek. Teelt in de kas heeft altijd de voorkeur, maar ook buiten op de juiste plek zal de oogst enorm zijn. Tijdig plukken verhoogt de opbrengst.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tomaat Micro Cherry is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tomaat Micro Cherry kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tomaat Micro Cherry kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tomaat Micro Cherry voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tomaten zaden
Specificaties
sku SL0810
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Kleur Rood  
Plantmaand maart   april   mei  
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Planttype Groentenzaden Groenten
Aantal per verpakking 12
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum