Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tomaten zaden

Tomaat Beefmaster VFN F1

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum
Extra grote vleestomaat met geribde platronde vruchten, geschikt voor de kas- en buitenteelt. Gewicht van de vrucht ca. 340 g of nog veel zwaarder. Zaaien in een zaaibakje, zodra hanteerbaar verspenen in (pers)potten. Later uitplanten in kas of buiten op een warme beschutte plaats. Na ongeveer 4 vruchttrossen de top uit de plant knijpen. De uitlopers in de oksels van de bladeren altijd wegnemen (dieven). Na verloop van tijd wat bijmesten met tomatenvoeding.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tomaat Beefmaster VFN F1 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tomaat Beefmaster VFN F1 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tomaat Beefmaster VFN F1 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tomaat Beefmaster VFN F1 voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tomaten zaden
Specificaties
sku SL0775
Levertijd 1D
Kleur Rood  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers  
Planttype Groente
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum