Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Stokbonen zaden

Stokspekboon Goldmarie

€4,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Phaseolus vulgaris

Stokspekboon Goldmarie is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Stokspekboon Goldmarie kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Stokspekboon Goldmarie kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Stokspekboon Goldmarie voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Stokspekboon 'Goldmarie' is vroeg oogstbaar en zeer goed bestand tegen ongunstig weer. De ca. 20 cm lange, brede en vlezige spekbonen zijn zoet en aromatisch van smaak, maar bovendien ook echt draadloos. Stokspekboon 'Goldmarie' wel tijdig plukken! Voor een vroege oogst onder glas zaaien of alvast in potjes voorzaaien. Bonen houden van warmte en teveel wind en nachtvorst zijn zeer schadelijk. Zaaien of uitplanten ná half mei in de vollegrond. Stokken dakvormig plaatsen en bij elke stok ca. 5 zaden planten en de planten later omhoog begeleiden.
Toon alle Stokbonen zaden
Specificaties
sku SL3182
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Maart Mei April
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Planttype Groentenzaden
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Geel  
Plantmaand mei   juni  
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Phaseolus vulgaris