Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Spinazie zaden

Spinazie Nores

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 250
Latijnse naam Spinacia oleracea

Spinazie Nores is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Spinazie Nores kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Spinazie Nores kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Spinazie Nores voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een rondzadig ras voor de late voorjaars- en zomerteelt. Produceert rond donkergroen blad, dat zowel rauw als gekookt gegeten kan worden. Gematigd resistent en redelijk traagschietend. Zaaien op regels in de volle grond. Zaai regelmatig kleine hoeveelheden, zodat u voortdurend kunt oogsten. Vraagt veel stikstof, kali en vocht. Is goed bestand tegen doorschieten. Niet buiten aangegeven zaaiperiode zaaien, anders schiet het gewas door.
Toon alle Spinazie zaden
Specificaties
sku SL3050
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Maart April
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planttype Groente
Plantmaand april   mei   juni   juli  
Aantal per verpakking 250
Latijnse naam Spinacia oleracea